Cody

Solution 2122030

Submitted on 8 Feb 2020
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = 5; y_correct = 0.5; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.500000000000000 l = 0.992403876506104 q = 1×0 empty double row vector ans = 0

2   Pass
x = 180; y_correct = 0.5; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.500000000000000 l = 1 q = 1×0 empty double row vector ans = 0

3   Pass
x = 365; y_correct = 0.5; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.500000000000000 l = 0.992403876506104 q = 1×0 empty double row vector ans = 0

4   Pass
x = [91, 1]; y_correct = 0; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.250000000000000 l = 1 y = 0 q = 0.499847706754774 ans = 0.499847706754774

5   Pass
a = randi([-360, 360]); b = 90*(1+2*randi([-3, 3])); x = [a, a+b]; y_correct = 0; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.250000000000000 l = 1.000000000000000 y = 0 q = 0.494536900183451 ans = 0.494536900183451

6   Pass
a = randi([-360, 360]); b = 90*(1+2*randi([-3, 3])); x = [a, a+b]; y_correct = 0; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.250000000000000 l = 1 y = 0 q = 0.076335407385251 ans = 0.076335407385251

7   Fail
x = [0, 22.5]; y_correct = 0.85355339059/2; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.250000000000000 l = 1.853553390593274 q = 0.426776695296637 ans = 0.426776695296637

Assertion failed.

8   Pass
x = [0, -45]; y_correct = 0.25; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.250000000000000 l = 1.500000000000000 q = 0.250000000000000 ans = 0.250000000000000

9   Pass
x = [5, 140]; y_correct = 0.25; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.250000000000000 l = 1.579227965339569 q = 0.293412044416733 ans = 0.293412044416733

10   Fail
x = 5 + (1:5)*22.5; y_correct = 0.53079004294/2; assert(abs(polarised(x)-y_correct) < 1e-10)

y = 0.031250000000000 l = 1.511196012515935 q = 0.206587955583267 0.030141325951835 0.001899030873474 0.042642356364895 ans = 0.281270668773471

Assertion failed.